Selecteer een pagina

Je leven ziet eruit als het perfecte plaatje. Je hebt een mooi gezin, fijne relatie, leuke en uitdagende baan, dito vrienden, je doet leuke dingen en over geld hoef je je ook geen zorgen te maken. Je leven kabbelt gewoon lekker door. Toch “knaagt” er al een tijdje iets en het lukt je maar niet om daar de vinger op te leggen.

Diep in jou zit van alles te broeden en op een of andere manier lukt het je niet om daar daadwerkelijk bij te komen. Er mist iets maar je weet niet wat. Het is er wel klaar voor om ten volle naar buiten te komen.

Je hebt de eerste stappen naar persoonlijke ontwikkeling wellicht al gezet maar dat heeft niet het beoogde resultaat gehad. Je wilt graag stappen gaan zetten maar je hebt geen idee wanneer, hoe je moet beginnen en welke richting je op moet. Je voelt aan alles dat je op dit moment letterlijk “stil” staat. Ook leef je niet vanuit je flow en eigenheid. Het wordt tijd om de eerste stappen te nemen naar “Werkelijke Verandering”

In de afgelopen jaren heb ik vele mooie, krachtige en prachtige vrouwen mogen begeleiden om meer GELUK te ervaren in hun leven. De eerste stappen naar meer geluk, meer flow, meer plezier, meer rust en meer balans, heb ik in deze lessen opgenomen. Deze lessen zullen JOU het eerste duwtje geven om weer leiderschap te gaan nemen over JOUW leven. Elke les bevat een stuk tekst, een video en een opdracht.